[Artist Story- 01] David Nilsson- Jeg holdt op med at drikke med succes ved at beading hobby

[Artist Story- 01] David Nilsson- Jeg holdt op med at drikke med succes ved at beading hobby

 

At værdsætte et stykke kunst
ikke kun for selve kunsten 
men 
historien om
kunstneren
------------------------------------------
Perl din drøm og lev kreativt liv!

David Nilsson

Mit navn er David Nilsson og 2017 markerer 10 år for mig som skaber af perlekunst.

Da jeg voksede op, har jeg altid elsket videospil og spillede alt, hvad jeg kunne få fat i. Hvornår Jeg begyndte senere at arbejde i en legetøjsbutik, jeg blev inspireret til at lave noget kreativt. Da jeg vidste, at tegning og maling ikke rigtig var min ting, besluttede jeg at prøve disse smelteperler, vi havde på arbejdet. 

Jeg startede med at lave sprites fra de Super Mario videospil, jeg elskede som barn, og jeg var øjeblikkeligt hooked! Jeg lavede alle mulige ting fra mine yndlingsspil, og det udviklede sig hurtigt, og jeg begyndte at lave portrætter af min familie, venner og berømtheder.

 

David i 2008

På dette tidspunkt i mit liv var jeg en stor drinker og havde været det i årevis. Jeg så aldrig drikkeriet som et stort problem, men i virkeligheden havde mit liv været i en nedadgående spiral i lang tid og var eskaleret til det punkt, at jeg ramte bunden i 2008 efter en aften i byen.

Jeg vågnede en morgen i januar og følte det værste, jeg nogensinde har følt i mit liv. Efter at have nået ud til min mor sagde hun til mig "Du ved, du er stadig ung. Du kan stadig ændre dig." I det øjeblik vidste jeg, hvad jeg skulle gøre. Jeg var nødt til at holde op med at drikke.

 

David i 2015

Den støtte, jeg fik fra alle fra familie, venner og kolleger, var fantastisk! Men den ene ting der gjorde det hele muligt i alle disse år var perlerne. Perlerne holder både mit sind og mine hænder optaget af at være kreative. Jeg har aldrig deltaget i AA, perlerne holdt mit hoved på ret køl.David's Bead Art Gallery

Siden 2016 arbejder jeg udelukkende med Artkal perler

Efter at have brugt andre mærker af perler i lang tid, kiggede jeg på markedet og begyndte at bruge Artkal perler, og nu har Artkal perler hævet barren så højt, at andre mærker bare ikke kan leve op til mine standarder længere. 
Med så mange farver og god kvalitet, er der virkelig ingen grund til at bruge andet end Artkal-perler.

Davids nye kunstværker i 2017

-------------------------------------------------- --------------------------------

Få mere at vide om David Nilsson? 

david INSdavids hjemmeside
@davidnilssonart      davidnilssonart.com

-------------------------------------------------- --------------------------------

Vil du dele din historie med
millioner af pixel perle fans 
fra hele verden?

Kontakt os, pls.
Tak.

1 kommentar

Jan 17, 2020
Anon

Hej, disse links i slutningen virker ikke, og endnu værre, davidnilssonart.com fører til en svindlerside! Ret dette, men god artikel :)

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

    1 ud af ...