[Artist Story- 03] Julie Heinemann- Engang sort, blev farverig

[Artist Story- 03] Julie Heinemann- Engang sort, blev farverig

At værdsætte et stykke kunst
ikke kun for selve kunsten 
men 
historien om
kunstneren
------------------------------------------
Perl din drøm og lev kreativt liv!

Julie Heinemann, Danmark.

 

Min historie til at begynde med er ikke så farverig...


Jeg var et forslået barn, der led af skam og mørke hemmeligheder ved at blive udsat for seksuelle overgreb, da jeg kun var 6 år gammel... Jeg fortalte det aldrig til nogen dengang... dækkede over og skjulte mig for verden. De fleste af mine minder fra barndommen er væk, mit sind deprimerer det hele, for bare at beskytte mig en smule.
Jeg voksede op, mere og mere alene. Derhjemme slog min far mig, i skolen mobbede de andre børn mig...
Jeg fandt kun virkelig ro i mit hoved, og lavede kreative ting.

 

Når jeg ser tilbage, ville jeg virkelig ønske, at jeg havde opdaget perler på et meget tidligere tidspunkt... Som voksen har jeg stadig svært ved at koncentrere mig, og holde dårlige tanker væk, men det hjælper altid at sidde ned med mine perler.
Årene gik, og jeg kom ingen vegne. Jeg havde et par dårlige forhold, et med en gambler og et med en fuld, der bare efterlod mig i et endnu dybere hul af depression. At blive både gift og skilt inden for et år.

Jeg fik dog 3 vidunderlige børn, og en grund til at fortsætte, selv da min tredje graviditet gjorde mig så træt, at jeg ikke kunne stå på benene og besvimede... Endnu en hindring for mit urolige sind, var at finde ud af det efter fødslen, at jeg havde kræft...

 

Det var her, jeg vendte mig mod at lave perler. At være syg, blive opereret, have radioaktiv behandling og føle mig svag som mor, med al bagagen fra min egen barndom, der skubbede mig til kanten, kunne jeg finde den ro i kreativiteten igen.

 

 Lavet med Julie

Jeg startede med miniperler, men blev hurtigt irriteret, da det mærke, jeg brugte, havde virkelig dårlig kvalitet til deres minis... I min begyndelse som perlekunstner, måtte jeg ofte smide store stykker ud, fordi jeg fejlede, når den blev stryget. , på grund af størrelsesforskel i perlerne.
For mig var der intet andet valg end at søge verden efter andre mærker. I Danmark bruger de fleste kun det danske mærke og kender ikke engang til andre.

 

Jeg fandt ud af om Artkal i slutningen af ​​2016, og besluttede at prøve dem, uanset omkostningerne. Jeg er glad for, at jeg gjorde det. Alle de farver og så meget bedre kvalitet. Jeg vendte aldrig tilbage.
Alt mit arbejde laver jeg i Mini A-serie, og jeg har fået nogle fantastiske reaktioner på mine bøjelige og stærke stykker, der kan rulles sammen uden at gå i stykker.

I løbet af dette år fik jeg det bedre. At lave perler har været som en terapi, og jeg ”perler” endda kræft.


Lavet af Artkal A-2.6 mm bløde perler


For kort tid siden blev jeg forbundet med Artkal-teamet, fordi jeg blev forhandler, og bragte Artkal til Danmark for at dele min kærlighed til dette fantastiske mærke.
Hvis ikke for Artkal, ville jeg være holdt op med at lave perler, og måske være blevet slugt ind i det sorte hul med at være syg i krop og sind.

Lavet af Artkal A-2.6 mm bløde perler

 

Jeg håber, at min tid i Artkal-familien bliver lang, og fordi jeg oprigtigt elsker dette mærke, gør jeg min forretning med hjertet.


En gang sort, blev farverig.

 

-------------------------------------------------- --------------------------------

Ved du mere om Julie Heinemann?

                           

                  IG: @perleskuret.dk           FB: @perleskuret              Butik: Perleskuret.dk

-------------------------------------------------- --------------------------------

Efter hver storm møder kun regnbuen!
Håber inderligt at Julies liv bliver som farverige
og lyst som hendes arbejde viser.
   
Enhver kommentar eller opmuntring, du gerne vil have
Sig til Julie er velkommen til at lægge en kommentar.
    
Tak fordi du læste med! :)

2 kommentarer

April 20, 2022
Suzanne Golden

Din historie er en af ​​utrolig styrke og overlevelse...og dit kunstværk er fantastisk...vil du fortælle mig, hvis du bruger en app til at skabe dine utrolige portrætter?? Tak så meget...Suzanne

Juli 31, 2018
Carina

Hej Julie.
Ville bare fortælle dig, at du er fantastisk og en inspiration for mig. Du kender mig, min kæreste arbejder i din hjemby og hjælper mig med at få disse fantastiske perler hjem fra din perleskur.. Jeg vil fortsætte med at støtte dig og din virksomhed for evigt.
Giv aldrig op ❤️

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

    1 ud af ...