[Artist Story- 04] Life To My Creativity-Christopher Tang

[Artist Story- 04] Life To My Creativity-Christopher Tang

At værdsætte et stykke kunst
ikke kun for selve kunsten 
men 
historien om
kunstneren
------------------------------------------
Perl din drøm og lev kreativt liv!

Baggrund.

Jeg er 23 år gammel fra San Francisco, Californien med masser af inspiration og muligheder omkring mig. Før beading ville min yndlingshobby være spil. Counter strike, Super Smash Brothers og Maple story var blandt mine favoritter. Selvom jeg brugte ret meget tid på computeren, da jeg først blev introduceret til beading, forsvandt al min spilletid hurtigt og blev brugt af timer på mit værelse med at lave projekter i det sekund, jeg kom tilbage fra skole.

 

 

Hvordan jeg begyndte at perle.

Jeg kan huske, at jeg lavede perlemønstre som barn under sommerlejre og sådan. Jeg lavede de sædvanlige stjernemønstre, der bare fulgte konturerne med forskellige farver. Intet fancy som Mario stjerner eller ansigter. En dag var jeg i en mælketebutik, og jeg så en Charmander, Pikachu og Squirtle lavet af perler, der sad øverst i et skab. Min kæreste på tiden elsker pokemon, og jeg vidste, at det ville være de fedeste små gaver, jeg kunne lave til hende og prøve at lave andre ting. Dagen efter tog jeg videre til Amazon, fandt en spand med 22,000 perler, og rejsen startede.

 

 

Udvider min "forretning".

Da jeg begyndte at lave flere og flere små nøgleringe og vise dem frem på min Facebook, tænkte jeg, at det ville være en sjov idé at begynde at sælge disse som en fundraiser for mit dragebådshold, SF Blazing Dragons. Shoutout til det sejeste hold derude! Så jeg begyndte at reklamere for små nøgleringe og tage imod anmodninger om visse karakterer, og jeg rejste i alt $80 til mit hold. Ikke meget, men jeg var glad for det beløb, da det var en individuel fundraiser. Jeg så hurtigt, at der var et lille nichemarked, men jeg var ikke så stor til at sælge online endnu. Jeg ville gerne blive mere kreativ.

 

                      

 

Instagram. (@Christoperler)

Mit første Instagram-navn var Perler_crafts. Men det ændrede sig hurtigt, da jeg ville have kontoen til at være mere personlig. Det blev @Christoperler. Christopher + Perler. Jeg startede langsomt, postede bare småting her og der, og fik ikke meget til følge, men det gad jeg ikke. Da jeg så @Nickgalilei lave et Goku-portræt, tænkte jeg, wow, jeg er nødt til at lave et til mig selv. Lavede det, var glad for det, ville gerne gøre mere. Så jeg satte mig ved en computer, åbnede mit program og begyndte at designe mit første originale stykke nogensinde, Yugi. Når folk hører programmer, tænker de normalt på en konverter fra billede til pixels. Det program, jeg brugte, var i bund og grund ligesom at tegne. At placere én pixel ad gangen og rette den ti tusinde gange mere. Det tog omkring 3-4 timer, men det endelige resultat var så tilfredsstillende. Jeg begyndte hurtigt at lave flere, såsom Naruto, Luffy, Baymax og Aang. Disse brugerdefinerede originale portrætter var vendepunktet i min Instagram-rejse. En konkurrence arrangeret af nogle fantastiske perler, @perler_purrs, @tarawashere88, @nickgalilei@zomberic_art, @voxelperlersog @ig_retro4everything_, postede mit Aang-billede, og jeg fik en fantastisk shoutout!

 

 

Kort efter at have lavet alle disse portrætter, begyndte jeg at blive lidt træt af at lave dem, fordi de tog lang tid at designe, perle og derefter stryge. Jeg lavede en rød skal og en grøn skal, som jeg så på nettet, men der var ingen blå skal. Så jeg designede en blå skal, og tænkte ved mig selv, hvorfor prøver jeg ikke at lave noget anderledes med disse. Jeg vil bruge den samme skildpaddeskal, men tilføje en vandkanon for at få det til at ligne pokemonen Blastoise. Det var den perfekte idé, der lancerede hele min specialtilpassede shell-serie, som fik mig så stor en tilhængerskare. Den sjove del af denne serie, var alt, hvad der blev lavet, blev foreslået af nogen, der kommenterede, hvad jeg skulle lave næste gang. Jeg elskede at engagere mig med mine følgere og involvere dem i mine projekter.

 

 

Artkal.

Efter at have brugt perler i lang tid, blev jeg introduceret til Artkal perler. Nu vil mange sige, at det værste ved denne hobby er strygningen eller at vælte dit færdige stykke, men jeg tror, ​​at det kan være meget værre at være begrænset af farvevalg. Heldigvis så Artkal behovet for flere farver og nuancer at tillade alle kunstnere at være åbne med deres ideer og ikke være begrænset af grundfarverne i de fleste perlefirmaer.

 

Min påskønnelse.

Dette var den hobby, som jeg aldrig vidste, jeg havde brug for. Jeg kæmpede for at finde noget til at motivere mig, for at give mig noget at se frem til. Jo mere jeg udviklede mig i min kreativitet og Instagram, vidste jeg, at dette var det perfekte sted at dedikere min tid til. Beading gav mig mulighed for at være tryg ved at være alene og være glad. Selvom jeg var fysisk alene, ville folk interessere sig for, hvad jeg lavede, og hvordan min forretning var, hvilken slags projekt jeg vil lave næste gang, og generelt var de meget glade for, at jeg laver noget, jeg elsker. vidunderlige mennesker, der støttede mig, inspirerede mig, pressede mig til at skabe større og bedre ting, eller simpelthen bare bestilte noget hos mig, jeg siger mange tak. I har alle påvirket mit liv så meget, og jeg vil aldrig glemme det.

 

-------------------------------------------------- --------------------------------

Ved du mere om Christopher Tang?

 

-------------------------------------------------- --------------------------------

Har du samme oplevelse?
Minder Christopher-historien dig om noget?
Alt hvad du vil sige eller sige til Christopher
kan efterlades med dine kommentarer nedenfor.
Tak fordi du læste med! :)
              

2 kommentarer

August 27, 2021
Peggy Matteliano

Meget sejt!

Februar 26, 2020
Doaa Kristensen

"Har du samme oplevelse?
Minder Christopher-historien dig om noget?
Alt hvad du vil sige eller sige til Christopher
kan efterlades med dine kommentarer nedenfor.
Tak fordi du læste med! :)”

Dude dette er historien om mit liv. Så jeg begyndte at perle og nu er jeg helt besat og gæt hvad mine andre hobbyer er? spil. Hvad skal jeg spille spørger du? Godt atm lidt CS og meget LoL, men jeg startede med MapleStory og spillede det fra beta og et pænt stykke tid efter!

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

    1 ud af ...