[Artist Story- 05] Beading er en smertelindring for mig-Flepi

[Artist Story- 05] Beading er en smertelindring for mig-Flepi

At værdsætte et stykke kunst
ikke kun for selve kunsten 
men 
historien om
kunstneren
------------------------------------------
Perl din drøm og lev kreativt liv!

 

Jeg plejede at have konstant smerte på grund af en genetisk lidelse kaldet Ehlers-Danlos syndrom, som er en mangel på kollagen, der kommer med mangelfulde tegninger, hvilket gør det umuligt for min krop at dække det, der mangler og allerede er defekt. Det fremkalder smerter og udmattelse hver eneste dag, og gør mig tilbøjelig til at få skader. Nogle gange bruger jeg kørestol, nogle gange ikke, nogle gange kan jeg slet ikke gøre noget og ligger i sengen, og der er dage, hvor jeg er som "normale" mennesker. 

For to år siden opdagede jeg perler, mens jeg søgte efter noget relateret til videospil (jeg elsker dem, men at spille er svært på grund af min tilstand) og fandt det så afslappende: det er som en form for meditation, en måde at holde fokus på noget andet end smerte. Det hjælper mig med at forbedre og bevare proprioception (især på mine fingre og hænder generelt).

 


Jeg startede med det mest lettilgængelige mærke i Frankrig, men voksede hurtigt til at søge efter bedre kvalitet og flere farver, og jeg fandt Artkal-perlerne. De er så bløde, at strygning er blevet en fornøjelse (før det var en kilde til smerte, ikke længere!), og der er så mange farver, at jeg kan bruge timer på bare at vælge den rigtige (eller lave et projekt om med et andet sæt farver) ). 

Jeg nyder virkelig strygefilm, det skinnende aspekt og perlernes tekstur, jeg bruger dem hele tiden. Jeg bruger mellemstore perler, men nyder også miniperlerne, selvom pincetten er en forpligtelse: Resultatet er det værd! 

Jeg lavede små 3D-projekter og større som TARDIS, som er næsten 40 timers arbejde (jeg er lidt langsom på grund af min sygdom), men virkelig et stykke jeg elsker at lave. 

 

                                  

 

 

Jeg lavede også en reaper fra mit yndlingsprogram "Sons of Anarchy" : 3 dage i miniperler, men jeg er så glad for resultatet! 

 Jeg lavede også en instagram konto (@pixelartbeads_flepi ) og en facebookside ( @flepi.fr ), hvor jeg deler det meste af min pixelart og deler tricks med andre beaders artister.

 


Jeg forsøger også at sælge det ved konventioner i Frankrig (som Japanantes eller Japandco, ikke for langt hjemmefra, fordi jeg ikke kan rejse for meget) eller på internettet. En del af fordelene går til forskning i Elhers-Danlos syndrom, og jeg forsøger at skabe opmærksomhed om denne sygdom, som ikke er velkendt (jeg blev først diagnosticeret som 34-årig, men led af den hele mit liv). Du kan finde mere information om Ehlers-Danlos syndrom på fransk på GERSEDs hjemmeside:http://www.gersed.com/.


Med perler og lidt tid og fantasi kan du gøre alt, hvad du vil, det er en ubegrænset kilde til smertelindring og glæde.

 

-------------------------------------------------- --------------------------------

Heldigvis kan du gøre det, du elsker. :)
   
Enhver ord eller opmuntring, som du gerne vil
Sig til Flepi velkommen til at lægge en kommentar.
    
Tak fordi du læste med! :)

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

    1 ud af ...