[Artist Story- 06] Natacha-Beading som terapi. Få ro og fred!

[Artist Story- 06] Natacha-Beading som terapi. Få ro og fred!

Jeg er en glad 37-årig mor til to dejlige børn fra Frankrig. Jeg har altid været kreativ. Jeg kan huske, at jeg foldede en saltshaker i skolen, da jeg var 6, og så fandt jeg en origami-bog på min fars hylde, og jeg blev straks hooked på! Jeg er på næsten ethvert håndværk, der bruger papir, lim, stof, karton, tråd og garn, perler og så...

Hvordan jeg opdagede fuse perler

Jeg brugte fuse perler for første gang for to år siden. Det hele startede med en bøtte med 12 farver midi-perler og en pose glød-i-mørke.

Jeg lavede først geometriske figurer og samlede dem i en mobil til min lille pige. Mens jeg gjorde dette, tænkte jeg på et af de bedste billeder af hende og forestillede mig straks at perle det.

Hvilket førte mig til miniperler. Efter at have købt et par farvetasker fra et billigt mærke, lavede jeg dette billede, men blev så skuffet over den dårlige kvalitet af et farveportræt: Hudfarverne var ikke ens og for få til at få noget interessant resultat.

Jeg begyndte så at lede efter en rig gråtone og fandt Artkal.

Arbejder mig frem til pixelkunst

At arbejde med perler af god kvalitet var en absolut fornøjelse, og disse 13 toner gråtoner tillod virkelig detaljeret og realistisk gengivelse. Efter min datter lavede jeg et portræt af min søn, og blev fra da af afhængig af beading.

Et par flere portrætter fik mig til det punkt, at jeg forestillede mig at springe alle de mørkeste perler over, mens jeg arbejdede, og sætte resultatet på et sort papir, og derfor opfinde det svævende portræt.

Dette fik mig også til at indse, at jeg elskede pixel art meget, og jeg er nu begyndt at eksperimentere med forskellige materialer, som tapetfirkanter, som du kan se nedenfor.

Beading som terapi

En vigtig pointe i min perleafhængighed er, at mens du samler billedet, får du den afslappende fornemmelse, alternativt opnået gennem meditation og selvhypnose. Når kroppen bevæger sig på en automatisk måde, flygter sindet fra virkeligheden og kommer ind i en verden af ​​ro, fred i sindet og rå kreativitet.

Jeg bruger beading som et håndværk, som en kunstform og som en helingsproces. Indre spændinger letter og problemløsning bliver meget lettere. Der går timer, mens jeg sætter perle efter perle. Underbevidstheden kommer på arbejde, og resultatet er en smuk kreation!

Perler til at kommunikere og stille spørgsmål

Jeg følte for nylig en trang til at vise billeder relateret til disse emner, der hjemsøger menneskeheden som en bevidst og dødelig race. Død, kærlighed, krig vil jeg undre mig over og undre mig over. Jeg gætter på, at beading kan være lige så filosofisk, som det er terapeutisk. Det handler om at skabe, selvhelbredende og opnå fuld bevidsthed!

 

For at dele mine værker oprettede jeg en Instagram-konto: https://www.instagram.com/bazartdenat/

Du kan også finde mig på Facebook: https://www.facebook.com/bazartdenat/

For fransktalende mennesker, er du velkommen til at besøge min blog: https://bazartdenat.com


Jeg håber, at beading vil fortsætte med at bringe glæde, fred og smertelindring til masser af mennesker rundt om i verden!

 

 

1 kommentar

April 19, 2019
Mærke

Fantastisk arbejde!

Jeg ville elske at lave The Devils Advocate til en. Vil du være så venlig at dele mønsteret? Farverne blander sig på min skærm, og det er svært at finde ud af! Tak skal du have!

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

    1 ud af ...