[Story Series- 07] Hvordan laver man DIY 3D-lys med Artkal Beads?

[Story Series- 07] Hvordan laver man DIY 3D-lys med Artkal Beads?

At værdsætte et stykke kunst
ikke kun for kunsten selv 
men historien om 
kunstneren
------------------------------------------
Perl din drøm og lev kreativt liv!

Ved du hvordan man laver 3D lysene med Arkal perler? Vi var også forvirrede over det. Men vi fandt ud af, at nogen er gode til at lave disse 3D-lys på Instagram. Hans Instagram konto er beadlightstudio.

Før nytår 2021 kontaktede vi ham på Instagram og spurgte ham, om der var nogen her inspiration, da han lavede sine projekter.

Han fortalte os, at det er en ret lang historie, men han vil prøve at holde den kort.

[Hans historie]

Siden jeg kan huske, har jeg haft mange former i mit sind og drømme. Men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle forklare eller tegne dem.

For 13 år siden blev jeg genintroduceret til perler, nogle af mine venner og startede og kunstgruppe kaldet PerlePlade Syndikatet (oversat: The pegboard sysndicate). De lavede kæmpe pixelbilleder med perler som et socialt værksted. Jeg blev inviteret til at deltage, og efter at jeg opdagede det.

 

Mulighederne ved at bøje stykkerne og så et kæmpe potentiale ved brug af sekskantpladerne, gitteret er isometrisk hvilket giver de strøgne perler mere styrke. Jeg begyndte at bukke, men jeg syntes, det var for svært, så jeg begyndte at genskabe formerne fra mu-drømme, ved at klikke store stykker sammen og også lime mindre stykker på. Men jeg syntes ikke det fungerede perfekt. Så jeg prøvede at bukke igen og udvikle en strygeproces, der hovedsageligt fungerede perfekt, men Hama Beads' kvalitet var dårlig, men alligevel kunne jeg få projekter til at fungere.

For 6 år siden lærte jeg endelig noget om de former, der havde fyldt mit sind og drømme hele mit liv. Lære geometri på DTU (tech university). 

Jeg startede med at skabe et fuldt strøget dodekaeder, men det kunne ikke lukkes, men alligevel var det den perfekte lampeskærm.

Jeg lavede en masse lampeskærme, fordi det var sjovt, og den dårlige mængde af hama-perler tillod mig ikke at teste dem yderligere.

Så for 4 år siden hørte jeg om Artkal Beads.

 

Jeg købte en bred vifte af farver fra Perleskuret.dk og lavede nogle tests. Det var kærlighed ved første test! Strygeprocessen blev 100 gange nemmere og ikke en eneste fejl.

Endelig fik jeg det perfekte medie til at skabe former, lampeskærme og ren kunst. 

Så siden august 2020 har jeg arbejdet på mit største projekt nogensinde. XY-projektet! Det er grundlæggende baseret på de to former X og Y. Jeg lavede en matematisk formel X*Y=(3d-form).

Eksempel: 20*Y er dodekaeder.

Så var jeg nødt til at lave formlen som et basismønster.

 Som en matematisk ligning ville det se sådan ud: (X*Y)*60-= (dodecahedron) Det viste sig som den smukkeste lampeskærm.

Projektet bliver forhåbentlig offentliggjort eller noget. 

Jeg tror, ​​jeg har materiale nok til 5 virkelig tunge bøger.

-------------------------------------------------- -----
Hvis du er interessant i videotutorialen, så besøg venligst hans Youtube Kanal, Beadlightstudio af S.O.L.

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

    1 ud af ...