Hvordan bruger man Artkal Beads?
Hvordan bruger man Artkal Beads?
-------------------------------------------------- ----------------------

 

 

Trin 1: Forbered Artkal-perlerne og værktøjerne som følger.

             stiftplade, pincet, Strygepapir / strygefilm, Jern, Mønster

Trin 2: Placer artkal perler på pegboardet ved at følge mønsteret.

Trin 3: Sæt jern på medium (160°C-180°C). Dæk med strygepapir og stryg af voksen. Hold på plads i 2-3 sekunder for at starte smeltningsprocessen. Fuldstændig strygning, når perlerne smeltede sammen.

Trin 4: Vend kreationen, når den er afkølet. Fjern pegboardet, gentag den samme proces. Sæt kunstværker under trykslidet køligt.

-------------------------------------------------- ----------------------

Måske vil du bruge malertapen. De kan beskytte dine projekter og pegboards.

7 kommentarer

Jan 14, 2021
Suzanne Golden

Jeg er perlevæver og havde tidligere brugt både Perler og Hama, indtil jeg for nylig opdagede Artkal Beada...de har det største udvalg af farver, jeg nogensinde har set...Jeg købte etuier af alle farverne!! Jeg er en meget glad perlekunstner!

November 07, 2020
K-Ray

Jeg har altid arbejdet med Perler-mærket midi-perler indtil for nylig, hvor jeg fik et helt sæt af din Artkal Mini -C-serie. Ikke alene er der enhver farve, du nogensinde kunne få brug for, men kvaliteten af ​​produktet og kundeservice er uden sidestykke. Jeg vil for altid være Artkal-kunde og fortsætte med at bruge miniperlerne. Jeg har været i stand til at skabe så virkelig fantastiske stykker med disse perler, og jeg vil ALDRIG gå tilbage til Perler!

Oktober 31, 2020
judy Rohr

Hvordan kan du få mønsteret til den fede græskar 3D

Juli 16, 2020
LetsIronBeads😁

kom til dit lager IMA BIG FAN

Juli 16, 2020
LetsIronBeads😁

Kære Dorris fra artkal beads IM EN KÆMPE FAN AF JERNPERLER, men jeg bruger perler, men...perler har langt færre muligheder, jeg har ikke artkal-perler, men jeg har ønsket mig dem i et stykke tid, de ser SÅ SEJE ud, selvom jeg ikke har dem, ANBEFALER jeg FULDT DEM er også en stor fan af den unge, der kom til dit lager QD håndværk forresten, jeg er 9 år gammel

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

    1 ud af ...