Christams Lighthouse - af Mini Beads

Mønster: Hent

3 kommentarer

December 29, 2021
Carol

Jeg elsker julefyret har du et mønster tak

November 29, 2021
Kari DeBoer

Åh min gud jeg er helt vild med denne idé, den er så yndig!!! Jeg har ledt efter ideer til mine miniperler, så har du et mønster til dette? Du bør overveje at sammensætte en bog over alle dine projekter med instruktioner og mønstre, sådan noget kunne jeg virkelig godt bruge 😅

November 29, 2021
Kari DeBoer

Åh min gud jeg er helt vild med denne idé, den er så yndig!!! Jeg har ledt efter ideer til mine miniperler, så har du et mønster til dette? Du bør overveje at sammensætte en bog over alle dine projekter med instruktioner og mønstre, sådan noget kunne jeg virkelig godt bruge 😅

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

    1 ud af ...