Mushroom Pen Container - By mini perler

DIY Cute Fuse Beads Penholder

Hvordan kan du lave fuse beads penholder derhjemme?

1. Download det gratis mønster

2. Forbered dig på Artkal Perler, Pegboards, strygepapir, pincet og dit strygejern.

3. Lav penneholderen efter mønster.

Mønster: Hent

1 kommentar

Juli 01, 2022
Marie

Elsker svampedesignet!!! bliver nødt til at prøve det.
Jeg er spændt på at prøve perlerne. Jeg har 5mm men desværre er der ingen der sælger mini'erne. Næsten alt, hvad jeg laver, giver jeg til et tilfældigt barn eller børn, når jeg handler. Jeg har lavet Rainbow Loom i et par år nu, så dette vil være en ny tilføjelse. Jeg donerer varer til vores seniorcentre til deres bingoer og ferier. Hvis du har mere farvevalg, betyder det mere variation for alle, der får gaven!
Tak

Efterlad en kommentar

Bemærk, kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres.

    1 ud af ...